Pendelbus naar Oostenrijk: op wintersport met de buspendel

U zoekt vervoer naar de wintersport? Overweeg dan een pendelbus. Een buspendel Oostenrijk is heel voordelig te boeken!

Er zijn veel manieren om naar de wintersport in Oostenrijk te reizen: met de auto, de trein, het vliegtuig en de pendelbus.

Voordelen buspendel Oostenrijk

Reizen met een pendelbus naar de wintersport in Oostenrijk heeft een aantal voordelen. U kunt ontspannen met de bus naar de wintersport reizen, u hoeft niet zelf op het verkeer te letten en u heeft geen gedoe met winterbanden en sneeuwkettingen. In de pendelbus kunt u lekker slapen zodat u uitgerust op uw wintersport bestemming komt. Ook spaart u de kosten van brandstof, winterbanden, sneeuwkettingen, een autobahnvignet en mogelijk ook tol uit. Bovendien is een pendelbus heel handig en gezellig als u met een groep vrienden naar de wintersport wilt.

Met de pendelbus op wintersport gaan heeft ook nadelen. U kunt niet vertrekken of pauzeren wanneer u wilt en het kost tijd om andere passagiers op te halen of naar hun bestemming te brengen.

Aanbiedingen pendelbus naar Oostenrijk

Wie een pendelbus naar Oostenrijk zoekt, kan bij veel touroperators een buspendel boeken in combinatie met een hotel of appartement. Maar u kunt ook een losse pendelbus boeken. Aanbiedingen van lossen buspendels naar Oostenrijk vindt u bij onder meer WinterlinerDe Jong Intra en Snowtime. Oad laat in de winter van 2015 – 2016 geen pendelbussen meer naar Oostenrijk rijden.

Buspendels Oostenrijk bij Winterliner

Winterliner is bij het grote publiek misschien wat minder bekend, maar het bedrijf verzorgt al jaren buspendels naar Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italie en Duitsland. Er zijn diverse opstapplaatsen verspreid over het land, zodat er altijd wel een opstapplaats bij u in de buurt is. De buspendels rijden naar naar een groot aantal wintersportbestemmingen. U kunt rechtstreeks bij onze parnter boeken of een prijsopgave opvragen.

Buspendel Oostenrijk bij De Jong Intra

De Jong Intra is een grote touroperator die al vele jaren met de pendelbus naar Oostenrijk rijdt. De Jong Intra heeft scherpe aanbiedingen voor buspendels naar Tirol en het Salzburgerland. Bekijk het overzicht van bestemmingen voor buspendels van De Jong Intra in Oostenrijk. De Jong Intra laat pendelbussen rijden vanuit tientallen opstapplaatsen in heel Nederland. Bij het boeken van de pendelbus staat steeds aangegeven waar en hoe laat u kunt oppassen. U kunt ook op eigen gelegenheid naar het verzamelpunt van de pendelbussen in Didam rijden.

Buspendels naar Oostenrijk bij Snowtime

Ook Snowtime laat deze winter een groot aantal buspendels rijden naar Oostenrijk. Je kunt in twaalf grote steden instappen, al geldt voor de opstapplaatsen Zwolle, Apeldoorn en Arnhem een toeslag. Vaak moet je overstappen in Maarheze op de pendelbus die je naar je wintersportbestemming in Oostenrijk brengt. De buspendels rijden naar enorm veel wintersportplaatsen in Oostenrijk, al zit er ter plekke soms wel een transfer aan vast. Lees meer over de buspendels van Snowtime.

Nieuwe aanbieder pendelbussen naar Oostenrijk: Flixbus

Sinds 23 december 2015 is er een nieuwe speler op de markt van pendelbussen naar Oostenrijk. Lange-afstandsbusmaatschappij Flixbus biedt deze winter nachtpendels aan vanuit diverse Nederlandse steden naar verschillende wintersportplaatsen in Oostenrijk en Beieren. Maar liefst vijf keer per week, van woensdag tot maandag, kun je met de pendelbus naar 37 verschillende bestemmingen in Oostenrijk. Je kunt met de pendelbussen van Flixbus onder meer naar Sölden, Skicircus Saalbach-Hinterglemm, Sankt Anton am Arlberg, Ischgl, Kitzbühel, Westendorf, Hopfgarten, Scheffau, Ellmau, Ehrwald, Lermoos, Seefeld, Kirchberg, Brixen im Thale en Sankt Johann in Tirol. Ook naar Kaltenbach, Mayrhofen, Zell am Ziller, See, Kappl en Galtür kun je met de bussen van Flixbus. Bekijk aanbiedingen en het volledige aanbod en reisschema bij Flixbus. Die verschillende vertrekdagen zijn een groot pluspunt. Je kunt nu dus ook met de pendelbus een shortbreak of een midweek skiën boeken. Er zijn opstapplaatsen in onder meer Amsterdam, Den Haag, Delft, Rotterdam, Breda, Tilburg, Eindhoven, Venlo, Groningen, Assen, Hoogeveen, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Utrecht. Ook vanuit diverse steden in België rijden de pendelbussen van Flixbus.

De bussen rijden door naar München. Daar moet je overstappen op de bus die je naar je eindbestemming brengt. De meeste bussen stoppen in de skigebieden naast of vlakbij de gondel en vaak worden in de bus al skipassen verkocht. Elke passagier mag twee koffers, één stuk handbagage en een set ski’s of een snowboard meenemen. De pendelbussen van Flixbus worden gereden door Bakker Travel, Staf Cars en Lanting Reizen. Bekijk prijzen en aanbiedingen. De vermelde ticketprijzen zijn tot München. Daar komt dan nog wat extra’s bij voor het laatste stuk naar je skigebied.

Buspendel of trein naar de wintersport?

Kijk ook even naar de aanbiedingen van City Night Line en ICE naar Oostenrijk. De City Night Line rijdt dagelijks in de avond en nacht naar wintersportgebieden in Oostenrijk. De ICE is de hogesnelheidstrein die overdag naar Oostenrijk rijdt. Vraag via onderstaande module bij NS International de prijzen op van treintickets naar Oostenrijk. U kunt vertrekken vanaf elk station in Nederland. Heeft u een kortingskaart voor NS? Dan is die ook geldig op het Nederlandse traject van uw treinreis naar de wintersport.

Boek je treintickets naar wintersportbestemmingen in heel Oostenrijk met onderstaande treinticketstool:

Lees ook: Met het vliegtuig naar de wintersport en de special ‘Vervoer naar de wintersport‘.

Pendelbus naar Oostenrijk: op wintersport met de buspendel
5 (100%) 1 vote

Deel jouw tips en ervaringen met andere wintersporters!