Roxette opent skiseizoen Ischgl met Top of The Mountain Concert 2011

Top of the Mountain Concert 2011 in Ischgl met Roxette

De Zweedse popgroep Roxette verzorgt het Top of The Mountain Concert 2011. Daarmee wordt het skiseizoen 2011-2012 in Ischgl geopend.

Roxette brak in 1989 door met het nummer ‘The Look’. De fashionable look en de presentatie vormen het handelsmerk van de groep.

Het Top of the Mountain concert 2011 vindt plaats op zaterdag 26 november en is de officiële start van het skiseizoen in Ischgl in skigebied Silvretta Arena. De Top of the Mountain Concerten hebben in de loop der jaren een indrukwekkende line-up gekend. Artiesten als Sting, Tina Turner, Enrique Iglesias, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Alanis Morissette, Sugababes, Lionel Richie, The Pussycat Dolls, Rihanna, Katy Perry en Gossip zijn Roxette voorgegaan bij het Top of the Mountain Concert op de Idalp in Ischgl.

Het Top of the Mountain Concert is het hoogtepunt van een driedaags openingsfeest in Ischgl dat al op 24 november begint.

Vliegen naar het Top of the Mountain Concert

Net als in 2010 laat Transavia ook deze keer in het weekend van 25 tot en met 27 november een extra vliegtuig vanaf Amsterdam naar Innsbruck vliegen vanwege het Top of the Mountain Concert. Een retourticket kost 99 euro, inclusief belastingen. Het verkeersbureau van Ischgl/Paznaun stelt een speciaal arrangement samen bestaande uit twee overnachtingen, transfer, concert en skipas vanaf 175 euro. De vlucht van Transavia vertrekt vrijdagochtend om 7 uur en keert zondagavond om 18.30 uur weer terug. U kunt dus bijna drie volle dagen op de piste kunt staan, omdat de liften in Ischgl vrijdag 25 november open gaan.

Meer nieuws uit de skigebieden in Oostenrijk of lees meer nieuws over feesten bij de start van het skiseizoen in Tirol en de opening van het skiseizoen in skigebieden in het Salzburgerland.

Deel dit met je vrienden!

Tags:

Deel jouw tips en ervaringen met andere wintersporters!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.