Shadow

Buspendel naar de wintersport

Met de buspendel naar Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italie of Duitsland? Die boek je zelf bij De Jong Intra. Boek direct online je wintersport Oostenrijk bus!

Onder meer De Jong Intra biedt buspendels naar diverse wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië en Italië aan. Die zullen ergens in de zomer van 2022 op de site van de reisorganisator geplaatst worden. Maar komend najaar wordt een nieuwe site in gebruik genomen en dan zijn de losse buspendels naar de wintersport tijdelijk niet meer te boeken. Je kunt dan tijdelijk alleen busreizen in combinatie met een accommodatie bij De Jong Intra boeken.

Buspendel naar Oostenrijk boeken

De buspendels van De Jong Intra boeken kan in de zomer van 2022 weer via de vernieuwde website. Maar dat is maar tijdelijk, want vanaf dit najaar, vermoedelijk vanaf september, kun je de buspendels alleen nog maar telefonisch boeken.

Bij De Jong Intra kun je dus ook een buspendel naar Oostenrijk boeken. De Jong Intra reed voorheen naar Oostenrijk met royal class bussen en met first class pendelbussen. De first class pendelbus is een luxe dubbeldekker die is voorzien van 48 First Class fauteuils. Deze stoelen zijn breder en comfortabeler. Er staan 3 stoelen op een rij in plaats van 4. De First class buspendels zijn dus luxer dan de royal class bussen.  Wil je met een groep naar de wintersport? Dan kunt u ook een buspendel met de hele groep boeken.

Op wintersport met een groep met de pendelbus

Tip: Gaat u reizen met een groep of met met familie op wintersport? Dan is de pendelbus ideaal. Het is niet alleen gezellig, maar je groepsvakantie begint al onderweg. Busmaatschappijen spelen steeds beter in op de wensen van groepen.

Bij verschillende busmaatschappijen kun je met een groep van deur tot deur reizen of in jouw woonplaats opstappen. Als je met een grote groep bent, dan kun je vaak een eigen touringcar naar de wintersport krijgen. En als je met je groep elke dag van je hotel naar de skipiste gebracht wilt worden, dan is dat vaak ook mogelijk.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram. Reageren kan onderaan dit artikel.

Privacy *

Deel dit met je vrienden!