Shadow

Buspendel naar de wintersport

Met de buspendel naar Oostenrijk? Die boek je zelf bij De Jong Intra. Boek direct online je wintersport Oostenrijk bus!

Onder meer De Jong Intra biedt buspendels naar diverse wintersportbestemmingen in Oostenrijk. Losse buspendels naar Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland en Tsjechië worden niet meer aangeboden. Je kunt natuurlijk ook busreizen in combinatie met een accommodatie bij De Jong Intra boeken.

Buspendel naar Oostenrijk boeken

Bij De Jong Intra kun je dus ook een losse buspendel naar Oostenrijk boeken. De Jong Intra reed voorheen naar Oostenrijk met royal class bussen en met first class pendelbussen. De first class pendelbus is een luxe dubbeldekker die is voorzien van 48 First Class fauteuils. Deze stoelen zijn breder en comfortabeler. Er staan 3 stoelen op een rij in plaats van 4. De First class buspendels zijn dus luxer dan de royal class bussen.  Wil je met een groep naar de wintersport? Dan kunt u ook een buspendel met de hele groep boeken.

Op wintersport met een groep met de pendelbus

Tip: Gaat u reizen met een groep of met met familie op wintersport? Dan is de pendelbus ideaal. Het is niet alleen gezellig, maar je groepsvakantie begint al onderweg. Busmaatschappijen spelen steeds beter in op de wensen van groepen.

Bij verschillende busmaatschappijen kun je met een groep van deur tot deur reizen of in jouw woonplaats opstappen. Als je met een grote groep bent, dan kun je vaak een eigen touringcar naar de wintersport krijgen. En als je met je groep elke dag van je hotel naar de skipiste gebracht wilt worden, dan is dat vaak ook mogelijk.

Met de buspendel of de trein op wintersport?

In tegenstelling tot het aantal losse buspendels, die door steeds minder reisorganisaties worden aangeboden, stijgt het aanbod aan treinreizen naar de wintersport. Bij NS International heb je een ruime keuze aan treinen die overdag of ’s nachts naar Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland rijden. In tegenstelling tot buspendels, die doorgaans alleen op vrijdagavond heen en zaterdagavond terug rijden, kun je elke dag met een trein naar de Alpen reizen. Doorgaans zijn internationale treinen wel iets duurder dan pendelbussen, maar als je vroeg boekt en flexibel bent in je reisdata, kun je ook vaak goedkope treintickets boeken. Vergelijk dus altijd even de prijzen tussen pendelbussen en treinen naar de sneeuw.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram. Reageren kan onderaan dit artikel.

Privacy *