Shadow

Buspendel naar de wintersport

Met de buspendel naar Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italie of Duitsland? Die boek je zelf bij Interbus. Boek direct online je wintersport Oostenrijk bus!

Interbus biedt buspendels naar diverse wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië en Italië aan.

Buspendel naar Oostenrijk boeken

Bij Interbus kun je dus ook een buspendel naar Oostenrijk boeken. Interbus rijdt naar Oostenrijk met royal class bussen en met first class pendelbussen. De first class pendelbus is een luxe dubbeldekker die is voorzien van 48 First Class fauteuils. Deze stoelen zijn breder en comfortabeler. Er staan 3 stoelen op een rij in plaats van 4. De First class buspendels zijn dus luxer dan de royal class bussen.  Wil je met een groep naar de wintersport? Dan kunt u ook een buspendel met de hele groep boeken.

?c=17230&m=651223&a=87081&r=banner artikel buspendel&t=html

U boekt rechtstreeks bij onze partner Interbus. Zij verzorgen voor u de administratieve afhandeling en uiteraard het vervoer.

Op wintersport met een groep met de pendelbus

Tip: Gaat u reizen met een groep of met met familie op wintersport? Dan is de pendelbus ideaal. Het is niet alleen gezellig, maar je groepsvakantie begint al onderweg. Busmaatschappijen spelen steeds beter in op de wensen van groepen. Bij verschillende busmaatschappijen kun je met een groep van deur tot deur reizen of in jouw woonplaats opstappen. Als je met een grote groep bent, dan kun je vaak een eigen touringcar naar de wintersport krijgen. En als je met je groep elke dag van je hotel naar de skipiste gebracht wilt worden, dan is dat ook mogelijk. Interbus bijvoorbeeld heeft een speciale service voor groepen.

Deel dit met je vrienden!