Buspendel naar de wintersport

Met de buspendel naar Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italie of Duitsland? Die boek je zelf bij Winterliner. Boek direct online je wintersport Oostenrijk bus!

Winterliner biedt buspendels naar diverse wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Italie aan.

Buspendel naar Oostenrijk boeken

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u rechtstreeks bij Winterliner een buspendel naar Oostenrijk boeken. Na het invullen van de bestemming en het aantal personen, ziet u direct een prijsopgave waarna u zelf kunt besluiten of u verder gaat met het boeken van uw buspendel. Wilt u met een groep naar de wintersport? Dan kunt u ook een buspendel met de hele groep boeken. Let op: Kunt u na het aanvinken van uw bestemming geen vertrek- en retourdatum aanklikken? Dan is er (nog) geen buspendel naar die bestemming te boeken.

U boekt rechtstreeks bij onze partner Winterliner. Zij verzorgen voor u de administratieve afhandeling en uiteraard het vervoer. Voor vragen en andere kwesties kunt u uitsluitend met Winterliner contact opnemen. Vergelijk de prijzen en opstapplaatsen van Winterliner met die van Interbus.

Op wintersport met een groep met de pendelbus

Tip: Gaat u reizen met een groep of met met familie op wintersport? Dan is de pendelbus ideaal. Het is niet alleen gezellig, maar je groepsvakantie begint al onderweg. Busmaatschappijen spelen steeds beter in op de wensen van groepen. Bij verschillende busmaatschappijen kun je met een groep van deur tot deur reizen of in jouw woonplaats opstappen. Als je met een grote groep bent, dan kun je vaak een eigen touringcar naar de wintersport krijgen. En als je met je groep elke dag van je hotel naar de skipiste gebracht wilt worden, dan is dat ook mogelijk. Interbus bijvoorbeeld heeft een speciale service voor groepen.

Deel dit met je vrienden!