Buspendel naar de wintersport

Met de buspendel naar Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italie of Duitsland? Die boek je zelf bij Winterliner. Boek direct online je wintersport Oostenrijk bus!

Winterliner biedt buspendels naar diverse wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Italie aan.

Buspendel naar Oostenrijk boeken

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u rechtstreeks bij Winterliner een buspendel naar Oostenrijk boeken. Na het invullen van de bestemming en het aantal personen, ziet u direct een prijsopgave waarna u zelf kunt besluiten of u verder gaat met het boeken van uw buspendel. Wilt u met een groep naar de wintersport? Dan kunt u ook een buspendel met de hele groep boeken. Let op: Kunt u na het aanvinken van uw bestemming geen vertrek- en retourdatum aanklikken? Dan is er (nog) geen buspendel naar die bestemming te boeken.

U boekt rechtstreeks bij onze partner Winterliner. Zij verzorgen voor u de administratieve afhandeling en uiteraard het vervoer. Voor vragen en andere kwesties kunt u uitsluitend met Winterliner contact opnemen.

Op wintersport met een groep: Pendelbus of busje huren?

Tip: Gaat u reizen met een groep of met met familie op wintersport? Vergelijk dan de kosten van een buspendel met die van het huren van een personenbusje.

Buspendel naar de wintersport
2.3 (45%) 4 votes

Deel dit met je vrienden!