Shadow

Over WintersportOostenrijkGids.nl

Welkom op WintersportOostenrijkGids.nl!

WintersportOostenrijkGids.nl is een onafhankelijk platform dat helemaal gewijd is aan wintersport in Oostenrijk in de breedste zin van het woord. Op deze site vindt u informatie over skigebieden, wintersportregio’s, accommodaties en aanbiedingen voor uw wintersportvakantie in Oostenrijk. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten met onder meer verkeersbureaus in Oostenrijk kunnen we actuele, betrouwbare informatie bieden. Daarnaast vindt u op deze site links naar aanbiedingen van hoteleigenaren, touroperators en vervoerders. Dankzij onze samenwerking met verkeersbureaus in Oostenrijk kunt u via WintersportOostenrijkGids.nl hotels en appartementen boeken die u niet snel bij de Nederlandse touroperators zult vinden. U boekt deze reizen overigens niet bij ons, maar bij onze partners. Wij verkopen zelf geen reizen, dus we zijn niet gebonden aan enige aanbieder.

WintersportOostenrijkGids.nl is onafhankelijk

WintersportOostenrijkGids.nl is niet gebonden aan enige touroperator, verkeersbureau, accommodatieverschaffer, reisorganisator of lifteigenaar. WintersportOostenrijkGids.nl bemiddelt niet in wintersportvakanties, maar verwijst haar bezoekers indien nuttig slechts door naar aanbieders van accommodaties, touroperators, reisorganisatoren, wintersport gerelateerde producten en andere bronnen met informatie over wintersportreizen naar Oostenrijk. Het is aan de bezoeker wat hij met die informatie doet.

Tenslotte vindt u op deze site allerlei nuttige en handige tools zoals pistenkaartjes.

Aan deze site wordt voortdurend gewerkt. Mocht u iets tegenkomen dat niet goed werkt of heeft u andere opmerkingen, dan kunt u ons dat laten weten via het contactformulier. We zullen dan zo snel mogelijk actie ondernemen.

Lees ook onze disclaimer en ons privacybeleid.