Shadow

Bad Häring: wintersport en energieboost in Tirol

Bad Häring in het Inntal in Tirol is van oudsher bekend als kuuroord. Sinds het midden van de vorige eeuw komen vakantiegangers hier af op de geneeskrachtige baden en om energie op te doen. Dat kan trouwens ook buiten de baden want Bad Häring heeft een mooi wandelgebied. Voor wintersporters liggen de skipistes van Skiwelt Wilder Kaiser liggen letterlijk om de hoek.

Hotel Panorama Royal in Bad Häring ligt op een zonneplateau. Sport, beweging, genot en ontspanning hand in hand. © Hotel Panorama Royal

Heb jij last van een ‘blue monday’-dip? Dan weten wij wel hoe je daar heel snel weer uit komt. Wie z’n energie-niveau een ‘boost’ wil geven, kan waarschijnlijk nergens beter terecht dan in het 4 sterren superior Hotel Panorama Royal in Bad Häring. Gebouwd op een energieveld is dit een fantastische plek om je mentale en energiereserves aan te vullen en te genieten van heerlijke dagen.

Wellness, massages en Qi Gong

Onderga een heerlije massage om tot totale ontspanning te komen. © Hotel Panorama Royal
Onderga een heerlije massage om tot totale ontspanning te komen. © Hotel Panorama Royal

Natuurlijk beschikt een hotel dat in een kuuroord ligt over een wellness- en waterwereld. Maar wat Hotel Panorama Royal op dat vlak biedt, is echt ronduit indrukwekkend. Ruim 5.500 m2 is gewijd aan diepe ontspanning en welzijn. Een uitgebreid aanbod van meditaties, massages, yoga en qi gong doet jouw levensenergie stralen. De spa-experts van hotel Panorama Royal combineren vakkundig kennis van duizenden jaren oud met hedendaagse geneeswijzen. Verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit, natuurlijke ingrediënten en uitstekende actieve bestanddelen verwennen je van top tot teen. ‘Our Way of Healing’ is de filosofie van dit meermaals bekroonde wellnesshotel. Het heeft zich als doel gesteld lichaam en ziel duurzaam te verrijken.

Hotel Panorama Royal Leading Spa Resort en bekroond met 2 lelies

Het binnenzwembad van Hotel Panorama Royal © Hotel Panorama Royal

Hotel Panorama Royal is een Leading Spa Resort, met twee lelies bekroond door Relax Guide. Op een prachtige locatie in de Tiroolse bergen, omgeven door energieplekken in de natuur, voel je hier gevoelens van geluk opborrelen. Exclusieve kamers en suites zijn gecreëerd voor jouw privé-retraite. Warme kleuren, stoffen en verfijnd design zorgen voor gezelligheid. Lees ook alles over de Relax Dream World, de nieuwe wellnesszone die eind 2023 in het hotel geopend is.

De WoW-Spa-suite in Hotel Panorama Royal © Hotel Panorama Royal
De WoW-Spa-suite in Hotel Panorama Royal © Hotel Panorama Royal

Zogeheten Geonado-frequentiegolven in de kamers en suites, waarmee straling en elektrosmog tegengegaan worden, zorgen er voor dat je heerlijk in een gezonde slaap terecht komt. Het meermaals bekroonde keukenteam staat garant culinair raffinement. Wil je jezelf op iets heel bijzonders trakteren? Reserveer dan een Gourmet Royal galadiner van acht gangen in het tweesterrenrestaurant van het hotel: een buitengewone gastronomische belevenis in een betoverende sfeer van luxe.

Klooster van Shaolin-monniken

Hotel Panorama Royal is de uitgelezen plek om innerlijke rust te vinden en opnieuw inspiratie op te doen. Gastheer Peter Mayer mocht persoonlijk vele waardevolle levenservaringen opdoen in het klooster van de Shaolin-monniken en de tradities van het Verre Oosten leren kennen. In zijn unieke hotel laat hij daar nu zijn gasten van profiteren. Hotel Panorama Royal werd door Connoisseur Circle uitgeroepen tot op één na mooiste wellnesshotel van Oostenrijk.

Vanuit het bubbelbad van Hotel Panorama Royal heb je een prachtig vergezicht over de bergen van het Inntal. © Hotel Panorama Royal

Bad Häring ligt hoog boven het Inntal en biedt een indrukwekkend uitzicht op een idyllisch decor. Zowel in hotel Panorama Royal als in de hele omgeving staan ziel, geest en lichaam centraal. In dit knusse dorp op een zonneplateau gaan sport, beweging, genot en ontspanning hand in hand.

Tot midden maart nodigt hotel Panorama Royal je uit voor een actieve winterbeleving – met arrangementen inclusief skipas en gratis shuttle naar de SkiWelt Brixental-Wilder Kaiser. Dorpen in dit skigebied bieden samen 270 kilometer skipistes bieden. De pistes van Itter liggen op een kwartiertje rijden. Het station van Wörgl, dat aansluiting biedt op het internationale treinnetwerk, ligt op 10 minuten rijden. Je auto kan dus thuisblijven.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram. Reageren kan onderaan dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.