Shadow

Relax Guide-lelie voor het nieuwe bergdorp Prechtlgut

Bergdorp Prechtlgut is een van de weinige chalets die door Relax Guide 2020 worden onderscheiden met een Spa-Award. Vooral de kleine, maar fijne AlmSpa´s, waarover alle luxe-chalets beschikken, en de exquise wellness-behandelingen hebben het testpanel overtuigd.

Privé wellness in chaletdorp Prechtlgut in het Oostenrijkse Wagrain © Bergdorf Prechtlgut
Privé wellness in chaletdorp Prechtlgut in het Oostenrijkse Wagrain © Bergdorf Prechtlgut

Bergdorp Prechtlgut in het Oostenrijkse Wagrain, dat in december 2018 open ging, is nog te jong om via hotelplatforms naam te maken. Maar vanuit het altijd kritische en anonieme hoteltestpanel van het wellnesshotel-forum relax-guide.com klinken alvast uitermate positieve geluiden. Het platform beloonde de unieke spa- en wellnessmogelijkheden van chaletdorp Prechtlgut met de Spa-Award 2020 en een lelie (13/20 punten).

De acht splinternieuwe chalets van Bergdorp Prechtlgut zijn opgetrokken uit oud hout en natuursteen. Wie een van de chalets betreedt, wordt meteen omhuld door de behaaglijke sfeer, die een prettig contrast vormt met het vaak toch behoorlijk sobere leven van alledag. De nostalgische sfeer is echter nog maar één facet.

Een ander facet onthult hedendaagse luxe, waartoe zelfs een kleine alm-spa behoort. De sauna-, stoom- en infraroodcabine met rustzone, het vrijstaande bad, de rainforest-douche en de hot tub op het terras bieden ongestoord en privé wellness-genot. Het testpanel was vooral enthousiast over het aanbod van wellness-behandelingen, die gastvrouw en gezondheidspsychologe Carina of wellness-deskundige Eva-Maria in uw eigen chalet verzorgen: autogene training, meditatie, spierontspanning volgens Jabobson kunnen tegen bijbetaling worden geboekt. Ook een joy-yogasessie, een van zeven sauna-opgietvarianten, wellnessbaden met hoogwaardige essenties of een massage met geurende oliën in uw eigen chalet behoren tot de mogelijkheden.

Kwaliteit van de inrichting tot aan de organisatie

Chaletdorp Prechtlgut: Luxe chalets met eigen wellness in het hart van de Snow Space Salzburg © Prechtlgut
Chaletdorp Prechtlgut: Luxe chalets met eigen wellness in het hart van de Snow Space Salzburg © Prechtlgut

Bergdorp Prechtlgut maakt deel uit van de gerenommeerde Hideaway-hotels. De 85 tot 150 m2 grote Chalets zijn een heerlijk onderkomen voor stellen, maar bieden ook genoeg ruimte voor hele gezinnen of een weekendje weg met vrienden. Meubels van dennenhout uit de Alpen, linnen, loden en echt leer in warme tinten dragen bij aan de vertrouwde, huiselijke sfeer. De grote panoramaramen zorgen voor veel licht en halen de natuur in huis. Er is een knusse zithoek met een bank, een open haard en een grote woonkeuken. Hier kun je gezellig met zijn allen rond het fornuis staan. Of je laat door het nabijgelegen Restaurant Prechtlstadl een traditionele maaltijd verzorgen. Het ontbijt wordt ´s ochtends op het door u gewenste tijdstip in een mand voor de deur van het chalet afgeleverd. www.prechtlgut.at

Wellnessaanbod in bergdorp Prechtlgut

In de privé-wellness van uw eigen chalet kunt u tegen vergoeding ook van de volgende wellness-arrangementen gebruik maken.

  • Massage in uw eigen chalet met waardevolle oliën en hoogwaardige geuren,
  • manicure met aansluitende handmassage,
  • pedicure,
  • wellnessbaden met een keur van geuren uit deze streek,
  • 7 verschillende sauna-opgietvarianten
  • Speciale behandelingen: autogene training, mindfulness-meditatie en progressieve spierontspanning

Wellness en wintersport in Bergdorp Prechtlgut

Chaletdorp Prechtlgut ligt in Wagrain in het Salzburgerland. Wagrain ligt in het hart van de Snow Space Salzburg, een skigebied met 120 kilometer aaneengesloten skipisten. De chalets van Prechtlgut liggen tegenover de Grafenberggondel, een van de belangrijkste verbindingsliften van de Snow Space Salzburg. Na een dag in de bergen kunt u de spieren heerlijk laten ontspannen in de privé-wellness in uw eigen chalet.

Deel dit met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.