Shadow

Skitrein: goedkoop met de trein op wintersport

Goedkoop met de trein op wintersport? Dan kunt u alleen nog reizen met de OBB-NightJet of de ICE. Want de Alpenexpres en de Skitrein rijden in de winter van 2015 – 2016 niet meer.

Ondanks dat zijn er nog steeds verschillende mogelijkheden om met de trein op wintersport naar Oostenrijk te gaan. Je kunt kiezen voor de dagtreinen van de ICE en de nachttrein OBB NightJet, die beide zijn te boeken via NS International. Vergelijk dus goed de aanbiedingen als u met de trein op wintersport naar Oostenrijk gaat.

De Skitrein: goedkoop met de trein op wintersport

Van alle treinen naar de wintersport was de Skitrein waarschijnlijk de goedkoopste. De Skitrein bood al treintickets aan vanaf 80,- euro voor een retourtje. De Skitrein was dan ook een lowbudget-trein in vergelijking met de Alpen Expres, die meer comfort kende. De Skitrein deed bovendien minder bestemmingen aan dan de Alpenexpres.

Met de trein op wintersport naar Oostenrijk

De Skitrein was een non-stop-nachttrein die in Nederland alleen stopte op de stations Amsterdam Centraal, Utrecht CS, Den Bosch en Venlo. Terwijl u sliep (of feest vierd in het barrijtuig) bracht de trein u naar de wintersport in Oostenrijk.

De Skitrein was zeer geschikt voor jongeren, gezinnen en vrienden die kozen voor een voordelige en relaxte manier van reizen. Aan boord van de trein waren 6-persoons ligcouchettes en 6-persoons zitcouchettes. U kon ook een privé-couchette boeken. U boekt altijd op basis van logies, dus u moest zelf voor uw ontbijt zorgen. U kon ook een ontbijt kopen in het barrijtuig.

Vergelijk met de trein op wintersport gaan met de pendelbus en vliegen naar de wintersport.

Meer weten over met de trein naar de wintersport? Lees dan de special ‘Vervoer naar de wintersport

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram. Reageren kan onderaan dit artikel.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.