Shadow

Spelvoorwaarden prijsvraag gratis kaarten Vakantiebeurs

1: Deze prijsvraag wordt georganiseerd door de website WintersportOostenrijkGids.nl in samenwerking met VNU Exhibitions/Vakantiebeurs.

2: Deelname staat open voor iedereen in Nederland die 18 jaar of ouder is.

3: Deelname aan de prijsvraag is geheel vrijwillig en verplicht deelnemer op geen enkele wijze tot welke aankoop dan ook.

4: Elke deelnemer mag slechts een keer meedoen.

5: Om voor een van de gratis kaarten in aanmerking te komen, dienen deelnemers de Instagram-pagina van Wintersportoostenrijkgids.nl te volgen en ons daarover te mailen. Inzendingen waarvan de deelnemer zich niet heeft aangemeld via het mailformulier en/of de Instagram-pagina niet geliked heeft, zijn van deelname uitgesloten. Wie geen Instragam heeft, kan meedoen door onze Facebook-pagina te volgen.

6: Deelnemers aan de prijsvraag mogen zichzelf abonneren op de gratis nieuwsbrief van WintersportOostenrijkGids.nl, maar zijn daartoe geenszins verplicht. Zij kunnen zich te allen tijde van de nieuwsbrief afmelden door te klikken op de afmeldlink die  in elke nieuwsbrief onderaan staat. Deze nieuwsbrief verschijnt onregelmatig, maar nooit meer dan zes keer per jaar.

7: Door deelname aan de prijsvraag stemmen deelnemers er automatisch mee in dat hun naam en mailadres kan worden doorgegeven aan VNU Exhibitions/Vakantiebeurs. Dat doen we alleen als VNU Exhibitions Vakantiebeurs daarom vraagt. VNU Exhibitions/Vakantiebeurs kan deze gegevens gebruiken voor marketingdoeleinden. De Redactie van WintersportOostenrijkGids.nl bewaart de mailadressen een jaar. Dit is uitsluitend om te voorkomen dat elk jaar dezelfde deelnemers winnen.

8: Prijswinnaars ontvangen een mail met een digitale code. Daarmee kunnen ze zelf op de site van de Vakantiebeurs online hun kaart bestellen en printen. Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk. Per winnaar wordt slechts 1 entreekaart voor de Vakantiebeurs 2023 verstrekt. Inwisselen voor geld of goederen is niet mogelijk. WintersportOostenrijkGids.nl is niet aansprakelijk voor foutief ingevoerde of niet-werkende codes.

9: WintersportOostenrijkGids.nl en VNU Exhibitions/Vakantiebeurs zijn op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor enigerlei schade die mogelijk uit deze actie voortvloeit. WintersportOostenrijkGids.nl en VNU Exhibitions/Vakantiebeurs zijn ook niet aansprakelijk voor eventuele vertraging of fouten in de toezending van kaarten. WintersportOostenrijkgids.nl en VNU Exhibitions zijn op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen als deelnemer een foutieve kaartcode invoert of de code om wat voor reden dan ook niet geaccepteerd wordt.

10: Deelname aan de prijsvraag impliceert dat u deze spelvoorwaarden gelezen heeft en er mee akkoord gaat.

11: Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Heeft u vragen over deze voorwaarden? Mail de redactie van WintersportOostenrijkGids.nl via het contactformulier.

Deel dit met je vrienden!