Bestel met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2019

Prijsvraag gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2019

De Vakantiebeurs 2019 komt er aan! Koop alvast met korting je kaarten en maak kans op mooie prijzen! Of  doe mee aan onze Like en Win-actie en maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs.

Maak kans op kaarten voor de Vakantiebeurs 2019

Van donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019 wordt in de Jaarbeurs Utrecht de Vakantiebeurs 2019 gehouden. Kans maken op de gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2019 is heel eenvoudig en kan via de winactie van WintersportOostenrijkGids.nl. De actie loopt van maandag 26 november tot en met maandag 7 januari 18.00 uur. Op dinsdag 9 januari 2019 krijgen de winnaars persoonlijk per mail bericht.  Onze actie voor gratis kaarten voor de Vakantiebeurs is heel simpel. Je hoeft ons alleen maar te volgen op Instagram en even te mailen via het contactformulier dat je dat gedaan hebt. Mail ons ook even onder welke Instagram-naam je ons bent gaan volgen. We hoeven niet je huisadres te weten. We mogen een aantal gratis kaarten voor de Vakantiebeurs weggeven. Winnaars krijgen per mail een code toegestuurd, waarmee ze zelf hun gratis ticket kunnen printen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Je mag zich aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief, maar dat is niet verplicht. Deelname aan de actie betekent ook dat je akkoord gaat met de spelvoorwaarden.

Met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2019 bestellen

Je kunt al wel met korting kaarten voor de Vakantiebeurs bestellen. Dagkaarten aan de kassa kosten 15,00 euro. In de online voorverkoop zijn kaarten goedkoper:

  • Regulier (vanaf 27 december) – €12,00
  • Last Minute (vanaf 10 januari) – €14,00
  • Kassa – €15,00

Lees voor je online bestelt eerst de voorwaarden. Kinderen t/m 16 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen.

Prijzen winnen met je kaartje

Bij aankoop van je online ticket(s) krijgt je bovendien een mooi cadeau: Je maakt kans op een vliegreis naar keuze voor twee personen uit het aanbod van Isropa ter waarde van maximaal duizend euro.

Vakantiebeurs 2019: #vakantievoorpret

De Vakantiebeurs is het grootste vakantie-evenement in Europa. De beurs is dit jaar wel een dag minder geopend voor consumenten. Daardoor is de woensdag nu een echte vakdag geworden. Consumenten kunnen van donderdag tot en met zondag terecht. De Vakantiebeurs 2019 verrast met een aantal nieuwe bestemmingen en activiteiten.

Onder andere het emiraat Ras al Khaimah, Libanon en Georgië zijn voor het eerst aanwezig. Vanuit het reuzenrad kijk je uit over heel Zuid-Europa. Verder kun je op de Vakantiebeurs 2019 leren zeilen, abseilen, duiken of kitesurfen. En er zijn specialistische routes rond wijn, wandelen en fietsen. Laat je niet alleen informeren, maar doe ook inspiratie op en kom alvast helemaal in de vakantiestemming. De Vakantiebeurs is in 2019 levensechter dan ooit. Locals, reisleiders en ervaren reizigers geven persoonlijke reistips uit eerste hand. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid. Even ontspannen kan in het filmtheater waar films te zien zijn van de mooiste bestemmingen. Ook zijn er verrassende workshops en aanbiedingen. Hier start voor velen de #vakantievoorpret.

Nieuw op de Vakantiebeurs 2019

Nieuw dit jaar: Night at the Vakantiebeurs. De complete beurs met alle stands zal zaterdag geopend zijn tot 20.00 uur. Daarna kunnen bezoekers tot 22.00 uur in de nieuwe Experience Hal terecht om in vakantiesferen te genieten van live entertainment, een hippiemarkt, culinaire versnaperingen en tropische drankjes.

Vakantiebeurs 2019, donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019, Jaarbeurs Utrecht.

Deel dit met je vrienden!

Reacties

  1. G.J.Egers 14 december 2016
  2. Martin 18 december 2016
    • Redactie 18 december 2016
  3. G. Hermink 2 januari 2017
  4. Martin 9 december 2017

Deel jouw tips en ervaringen met andere wintersporters!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.