Shadow

Maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023

De Vakantiebeurs 2023 komt er aan! Doe mee aan onze Win-actie en maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023.

Maak kans op kaarten voor de Vakantiebeurs 2020

Prijsvraag gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari 2023 wordt in de Jaarbeurs Utrecht de Vakantiebeurs 2023 gehouden. En het is een hele bijzondere editie, want het is de eerste Vakantiebeurs na de coronapandemie. Kans maken op de gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023 is heel eenvoudig en kan via de winactie van WintersportOostenrijkGids.nl. De actie loopt tot en met maandag 9 januari 18.00 uur. Op dinsdag 10 januari 2023 krijgen de winnaars persoonlijk per mail bericht.

Gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023

We mogen een aantal gratis kaarten voor de Vakantiebeurs weggeven. Onze actie voor gratis kaarten voor de Vakantiebeurs is heel simpel. Je hoeft ons alleen maar te volgen op Instagram. Heb je geen Instagram? Ga ons dan volgen op Facebook. In beide gevallen moet je ons even mailen via het contactformulier dat je dat gedaan hebt. Mail ons ook even onder welke Instagram-naam je ons bent gaan volgen. We hoeven niet je huisadres te weten, want winnaars krijgen per mail digitale kortingscodes voor de Vakantiebeurs toegestuurd, waarmee ze zelf hun gratis ticket kunnen printen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Je mag zich aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief, maar dat is niet verplicht. Deelname aan de actie betekent ook dat je akkoord gaat met de spelvoorwaarden.

Vakantiebeurs 2023: verrassende vakantie inspiratie

De Vakantiebeurs is het grootste vakantie-evenement voor consumenten in Europa. Na twee jaar afwezigheid kun je nu weer fysiek op de Vakantiebeurs wegdromen van de meest uiteenlopende bestemmingen en vakantietypes: van cruises tot wintersportvakanties, van verre reizen, naturistenreizen, fotografiereizen en campervakanties tot strand- en vliegvakanties en campings. Van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari 2023 kunnen bezoekers volop vakantie-inspiratie opdoen, inhoudelijke reisinformatie ophalen en hun vakantie boeken.

Nieuw op Vakantiebeurs: persoonlijk reisadvies plein

Op de beurs staan honderden exposanten die unieke onontdekte bestemmingen onder de aandacht brengen, exposanten die zich richten op ontspanningsvakanties en exposanten die zich focussen op gezinsvakanties. Nieuw dit jaar is het zogeheten persoonlijk reisadvies plein. Daar staan persoonlijke reisadviseurs klaar die tijdens de Vakantiebeurs op maat gemaakt reisadvies geven.

Indoor navigatie en digitale beursplattegrond

Ook nieuw op de Vakantiebeurs 2023 is de Jaarbeurs Live app. Met deze app kunnen bezoekers zich thuis al voorbereiden op hun bezoek aan Vakantiebeurs en hun persoonlijke programma samenstellen. Ook biedt de app informatie over ticketing, parkeren en kunnen bezoekers zien waar de drukke en rustige plekken op de beurs zijn.

Daarnaast biedt deze app een interactieve plattegrond waardoor de papieren plattegronden niet meer nodig zijn. Super handig, want de Vakantiebeurs is een uitgestrekte beurs met meer dan vierhonderd exposanten. Zoeken naar de juiste beurshal en op locatie nog je beursroute uitstippen is verleden tijd.

Vakantiebeurs 2023 praktisch

Openingstijden Vakantiebeurs 2023:

  • Donderdag 12 januari 2023: 09:30 – 17.30 uur
  • Vrijdag 13 januari 2023: 09:30 – 17.30 uur
  • Zaterdag 14 januari 2023: 09:30 – 20.00 uur
  • Zondag 15 januari 2023: 9:30 – 17.30 uur

De Vakantiebeurs bezoeken

Je kunt het beste met de trein naar de Vakantiebeurs gaan. Door woningbouw zijn de terreinen P1 en P3 niet langer beschikbaar. Wil je toch parkeren? Maak dan gebruik van P4 of de P+R terreinen in de omgeving.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram. Reageren kan onderaan dit artikel.

Privacy *

Deel dit met je vrienden!

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.