Shadow

Maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2024

De Vakantiebeurs 2024 komt er aan! Doe mee aan onze Win-actie en maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2024.

Maak kans op kaarten voor de Vakantiebeurs 2024

Prijsvraag gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023

Van donderdag 11 t/m zondag 14 januari 2024 wordt in de Jaarbeurs Utrecht de Vakantiebeurs 2024 gehouden. Vier dagen lang kun je je bij tal van bestemmingen oriënteren op de mooiste vakanties.

Kans maken op de gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2024 is heel eenvoudig en kan via de winactie van WintersportOostenrijkGids.nl. De actie loopt tot en met zondag 7 januari 2024. Op maandag 8 januari 2024 krijgen de winnaars persoonlijk per mail bericht.

Gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2024

We mogen een aantal gratis kaarten voor de Vakantiebeurs weggeven. Onze actie voor gratis kaarten voor de Vakantiebeurs is heel simpel. Je hoeft ons alleen maar te volgen op Instagram. Heb je geen Instagram? Ga ons dan volgen op Facebook (dus niet alleen liken, maar ook echt volgen). In beide gevallen moet je ons even mailen via het contactformulier dat je dat gedaan hebt. Mail ons ook even onder welke Instagram-naam je ons bent gaan volgen. We hoeven niet je huisadres te weten, want winnaars krijgen per mail digitale kortingscodes voor de Vakantiebeurs toegestuurd, waarmee ze zelf hun gratis ticket kunnen printen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Je mag zich aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief, maar dat is niet verplicht. Deelname aan de actie betekent ook dat je akkoord gaat met de spelvoorwaarden.

Vakantiebeurs 2024: verrassende vakantie inspiratie

De Vakantiebeurs is het grootste vakantie-evenement voor consumenten in Europa. Op de Vakantiebeurs kun je wegdromen van de meest uiteenlopende bestemmingen en vakantietypes: van cruises tot wintersportvakanties, van verre reizen, naturistenreizen, fotografiereizen en campervakanties tot strand- en vliegvakanties en campings. Van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari 2024 kunnen bezoekers volop vakantie-inspiratie opdoen, inhoudelijke reisinformatie ophalen en hun vakantie boeken.

Vakantiebeurs entertainment

Op vakantie gaan is op zichzelf al een feestje, maar de Vakantiebeurs maakt er zelf ook een feestje van. Er is zo ontzettend veel entertainment op de beurs: Denk aan kookshows van TV-kok Ramon Brugman, shows, optredens, muziekworkshops, te veel om op te noemen. Het meeste entertainment kun je vinden op het Dutch Travel Week Festival in hal 10. Je kunt tijdens het dagelijkse Vakantiebeurs Prijzenfestival ook mooie prijzen winnen. De opbrengst van het festival gaat naar het Prinses Maxima Centrum.

Foodroute, duurzaamheidsroute en Kidsroute

Op de beurs staan honderden exposanten die unieke onontdekte bestemmingen onder de aandacht brengen, exposanten die zich richten op ontspanningsvakanties en exposanten die zich focussen op gezinsvakanties. Zo kunnen kinderen op de Vakantiebeurs met een eigen Kidspaspoort allerlei avonturen beleven. Ben jij dol op culinaire verrassingen? Volg dan de foodroute. En wie duurzaam wil reizen kan op de beurs een duurzaamheidsroute volgen.

Indoor navigatie en digitale beursplattegrond

Omdat de Vakantiebeurs zelf ook verduurzaamt, kun je de Jaarbeurs Live app voor je bezoek downloaden. Met deze app kunnen bezoekers zich thuis al voorbereiden op hun bezoek aan Vakantiebeurs en hun persoonlijke programma samenstellen. Ook biedt de app informatie over ticketing, parkeren en kunnen bezoekers zien waar de drukke en rustige plekken op de beurs zijn.

Daarnaast biedt deze app een interactieve plattegrond waardoor de papieren plattegronden niet meer nodig zijn. Super handig, want de Vakantiebeurs is een uitgestrekte beurs met meer dan vierhonderd exposanten. Zoeken naar de juiste beurshal en op locatie nog je beursroute uitstippen is verleden tijd.

Vakantiebeurs 2024 praktisch

Openingstijden Vakantiebeurs 2024:

  • Donderdag 11 januari 2024: 09:30 – 17:00 uur
  • Vrijdag 12 januari 2024: 09:30 – 20.00 uur
  • Zaterdag 13 januari 2024: 09:30 – 17.00 uur
  • Zondag 14 januari 2024: 9:30 – 17.00 uur

De Vakantiebeurs bezoeken

Je kunt het beste met de trein naar de Vakantiebeurs gaan. Door woningbouw zijn de terreinen P1 en P3 niet langer beschikbaar. Wil je toch parkeren? Maak dan gebruik van P4 of de P+R terreinen in de omgeving.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram. Reageren kan onderaan dit artikel.

Privacy *

15 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.