Bestel met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2018

Prijsvraag gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2018

De Vakantiebeurs 2018 komt er aan! Koop alvast met korting je kaarten en maak kans op mooie prijzen!

Maak kans op kaarten voor de Vakantiebeurs 2018

Van woensdag 10 t/m zondag 14 januari 2018 wordt in de Jaarbeurs Utrecht de Vakantiebeurs 2018 gehouden. Kans maken op de gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2018 was heel eenvoudig. Je hoefde ons alleen maar te liken op Facebook en even te mailen via het contactformulier dat je dat gedaan had. We mochten een aantal gratis kaarten voor de Vakantiebeurs weggeven, maar die actie is inmiddels gesloten. De winnaars hebben 29 december persoonlijk bericht ontvangen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Je mag zich aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief, maar dat is niet verplicht. Deelname aan de actie betekent ook dat je akkoord gaat met de spelvoorwaarden.

Met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2018 bestellen

Je kunt nog wel met korting kaarten voor de Vakantiebeurs bestellen. Dagkaarten aan de kassa kosten 15,50 euro. In de online voorverkoop kosten Vakantiebeurskaarten 12,-. Tijdens de Vakantiebeurs kosten dagkaarten online 13,50 (plus 1 euro boekingskosten) en aan de kassa 15,50. Lees voor je online bestelt eerst de voorwaarden. Kinderen t/m 16 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen.

Prijzen winnen met je kaartje

Bij aankoop van je online ticket(s) krijgt je bovendien een mooi cadeau: een reischeque van Sunliner ter waarde van €50,-. En er zijn nog meer prijzen te winnen. De Vakantiebeurs verloot onder de kaartenkopers tien gevulde koffers. En je maakt ook nog eens kans op een mooie 8-daagse vliegreis naar Spanje voor 2 personen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is hier jouw tickets bestellen voor de Vakantiebeurs 2018.

Vakantiebeurs 2018: #vakantievoorpret

De Vakantiebeurs is het grootste vakantie-evenement in Europa. De eerste dag van je volgende vakantie begint al op de 48ste editie van de Vakantiebeurs. Op de Vakantiebeurs vallen alle puzzelstukjes voor een droomvakantie op zijn plek. Laat je niet alleen informeren, maar doe ook inspiratie op en kom alvast helemaal in de vakantiestemming. De Vakantiebeurs is in 2018 levensechter dan ooit. Locals, reisleiders en ervaren reizigers geven persoonlijke reistips uit eerste hand. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid. Even ontspannen kan in het filmtheater waar films te zien zijn van de mooiste bestemmingen. Ook zijn er verrassende workshops en aanbiedingen. Hier start voor velen de #vakantievoorpret en dat is dan ook het motto van de beurs.

Nieuw op de Vakantiebeurs


Nieuw dit jaar: Night at the Vakantiebeurs. De complete beurs met alle stands zal zaterdag geopend zijn tot 20.00 uur. Daarna kunnen bezoekers tot 22.00 uur in de nieuwe Experience Hal terecht om in vakantiesferen te genieten van live entertainment, een hippiemarkt, culinaire versnaperingen en tropische drankjes.

Vakantiebeurs 2018, woensdag 10 t/m zondag 14 januari 2018, Jaarbeurs Utrecht.

 

Bestel met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2018
3 (60%) 2 votes

Deel dit met je vrienden!

Reacties

  1. G.J.Egers 14 december 2016
  2. Martin 18 december 2016
    • Redactie 18 december 2016
  3. G. Hermink 2 januari 2017
  4. Martin 9 december 2017

Deel jouw tips en ervaringen met andere wintersporters!

18 − een =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.