Start skiseizoen Sankt Anton met Ski Open

Sankt Anton Ski Open

Het skiseizoen 2019 – 2020 wordt in Sankt Anton am Arlberg in 29 november 2019 geopend met een popconcert, feest en skitests tijdens de Stantan Ski Opening 208-2019.
Sankt Anton am Arlberg in skigebied Ski Arlberg opent 29 november 2019 de skiliften. De start van het wintersportseizoen 2019-2020 in St. Anton wordt gevierd met een driedaags skifestival, de Stanton Ski Open. Dit feest in St. Anton duurt van donderdag 29 november tot en met zondag 1 december. Wintersporters kunnen tijdens de seizoenstart in St. Anton ski’s en snowboards testen van verschillende fabrikanten. Op zaterdag 30 november zijn er optredens van Sarah Connor en Nico Santos. In diverse kroegen in het dorp worden afterparties gehouden.

Après-ski party Mooserwirt

De opening van het skiseizoen in Sankt Anton start met de nieuwe wedstrijd ‘Catch me if you can’. Daarbij gaan maximaal 222 atleten in het pikkedonker met hoofdlampjes op een afdaling maken over de Kandahar-piste. Ook de jaarlijkse party van RTL II met après-ski hits bij de Mooserwirt staat weer op het programma en wel op 7 december 2019.

Lees meer over skigebied Sankt Anton op de site van het events-pagina van het verkeersbureau van St. Anton am Arlberg.

Start skiseizoen Sankt Anton bijwonen

Wil jij ook de opening van het skisezoen in Sankt Anton meemaken? Boek dan een hotel bij onder meer Wintertrex, Summit Travel, TUISunweb, Bizztravel en Snowtime of boek een chalet met of zonder catering bij Chalet.nl en Skichalets. Voordelige appartementen in Sankt Anton am Arlberg boek je bij Belvilla en Interhome. Boek ook meteen een treinticket of vliegticket naar Sankt Anton.

Meer nieuws over wintersport in Oostenrijk of lees meer over de start van het skiseizoen in andere plaatsen in Oostenrijk.

Deel dit met je vrienden!

Tags:

Deel jouw tips en ervaringen met andere wintersporters!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.