Shadow

Het nieuwe ZillergrundRock Luxury Mountain Resort: Spectaculair toeristisch statement van het hoogste niveau in het Zillertal

Aan het begin van het Zillertal, vlak bij het natuurpark Zillergrund, is het nieuwe ZillergrundRock Luxury Mountain Resort in december 2021 geopend. Architecten, ontwerpers en ervaren gastheren zijn erin geslaagd om hier een bijzonder statement te creëren voor exclusieve ervaringen. De symbiose van architectuur en natuur is uniek, met de nieuwe SPA als spectaculair hoogtepunt. Het concept voor deze genottempel is van de hand van Diana Consulting & Friends.

Het in december 2021 geopende ZillergrundRock Luxury Mountain Resort laat een verbluffende harmonie tussen natuur en architectuur zien. © ZillergrundRock
Het in december 2021 geopende ZillergrundRock Luxury Mountain Resort laat een verbluffende harmonie tussen natuur en architectuur zien. © ZillergrundRock

Wat vroeger hotel Alpin Lodge Das Zillergrund was, is nu het nieuwe ZillergrundRock Luxury Mountain Resort. Sinds december 2021 worden hier in Mayrhofen unieke ervaringen gecreëerd. Als “rock”, sterke rots in de branding, verwelkomen Christian en Melanie Pfister van de vijfde generatie hoteliers hun gasten met een unieke gastvrijheid en een professionele, hartelijke service.

ZillergrundRock Luxury Mountain: spectaculaire versmelting van natuur en architectuur

De nieuwe gebouwde Ziller Lodge, Mountain Lodge en Alpin Lodge bieden met veel ruimte en prachtige uitzichten een elegante en hoogstaande locatie voor puur genieten. De gebouwen worden met elkaar verbonden door indrukwekkende bruggen. De toegang via de brug ZillergrundRock – the Bridge is ronduit spectaculair. Architectuurelementen versmelten met de natuur zonder dat in de natuur wordt ingegrepen.

Al bij aankomst in ZillergrundRock merk je direct dat dit nieuwe resort uniek is. De panoramalift brengt je eerst hoog naar boven. De check-in vindt niet plaats op de begane grond, zoals meestal het geval is, maar in het nieuwe Sky Atrium met een fascinerend 360°-uitzicht over de Alpenwereld.

Natuurlijke materialen en uitgekiende interieurideeën

“Cloud 7” is de beste spot voor een reeks vakantiefoto’s met de bergtoppen op de achtergrond. De woonbeleving is modern, exclusief en oergezellig. Natuurlijke materialen en uitgekiende interieurideeën kenmerken alle kamers en suites. Het weldadige effect van de omringende natuur dringt door tot in de woonsfeer, die de rustige en discrete kracht van de natuur uitstraalt en voor een onbeschrijflijk goed gevoel zorgt.

#bestskypool: Twee 25-meterbaden met vrij uitzicht rondom

Het spectaculaire buitenzwembad van het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort in Mayrhofen. © ZillergrundRock
Het spectaculaire buitenzwembad van het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort in Mayrhofen. © ZillergrundRock

Met de nieuwe Sky Spa is een luxueuze oase ontstaan voor gasten die meer verwachten van wellness. De dubbele Sky Pool – twee keer 25 meter – is het onbetwiste hoogtepunt op de rooftop van ZillergrundRock. Zwem de natuur tegemoet in het zwembad op twee niveaus en geniet van dat bevrijdende gevoel. Onbelemmerd uitzicht naar de hemel, onbelemmerd uitzicht op het natuurpark.

Ook in de sauna geniet je van een geweldig uitzicht naar buiten. Even uitrusten na een opgietsessie in de sauna? Dat kan op het Alpin Rock terras. 3.000 m2 buitengewone wellness bezorgen je lichaam en geest nieuwe energie, zowel in de nieuwe Sky Spa en het Zillerpool-binnenbad als in de Nature Spa aan de heldere bergbeek. In de exclusieve, perfect uitgeruste fitnesszaal trainen sportliefhebbers met de natuur als decor.

100 procent welzijn

In het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort in Mayrhofen ben je altijd verbonden met de natuur. © ZillergrundRock
In het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort in Mayrhofen ben je altijd verbonden met de natuur. © ZillergrundRock

Christian en Melanie Pfister, de inspiratoren van Zillergrund, leggen zich er met veel passie op toe dat hun gasten een onvergetelijke vakantie beleven en zich op en top voelen. De bijzondere aandacht voor het detail overal in dit innovatiebewuste hotel maakt het verschil en geeft een nieuwe betekenis aan luxe. Het belevingsprogramma van ZillergrundRock maakt van elk moment van je vakantie een hoogtepuntje.

De ligging van het nieuwe Luxury Mountain Resort bij het natuurpark Zillergrund biedt volop mogelijkheden voor actie: op bergtoppen, in de poedersneeuw, op glooiende alpenweiden, met de fiets of te voet, met de ski’s of het snowboard in een van de skigebieden in het Zillertal.

Van ’s morgens tot ’s avonds verwent een uitstekende keuken de fijnproevers met culinaire hoogstandjes: gastronomisch ontbijtbuffet, lunch time, late lunch, teatime, gastronomisch menu en nog veel meer zijn inbegrepen. Edele wijnen en distillaten begeleiden je gastronomische ervaringen. Een speciaal restaurant voor gezinnen legt jong en oud in de watten.

Al generaties lang verantwoordelijkheid voor gasten en de natuur

De natuur als levensbron. Volgens dit motto leven de gastheren van ZillergrundRock midden in en met de natuur. Zijzelf en hun gasten putten kracht uit de schoonheid ervan. ZillergrundRock zet zich in voor het behoud van die natuur en stelt alles in het werk om het resort zo energievriendelijk mogelijk te runnen. De elektriciteit wordt opgewekt door de eigen waterkrachtcentrale, de warmte door een milieuvriendelijk pelletverwarmingsysteem. De bouwmaterialen zijn afkomstig uit de regio en dat geldt ook voor de gezonde etenswaren. Het drinkwater komt uit de eigen Ahornach-bron en in de spa gebruikt het team hoogwaardige natuurlijke cosmetica uit de streek.

Bekijk kamers en suites, prijzen en beschikbaarheid. Bekijk ook de speciale arrangementen bij de start van het skiseizoen 2023 – 2024 en beleef ook de beste start van het winterseizoen in Mayrhofen.

Lees ook:

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram. Reageren kan onderaan dit artikel.

Privacy *

Deel dit met je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.