Popconcerten bij slot skiseizoen Ischgl en Mayerhofen

Slotfeest Ischgl

Het skiseizoen wordt in Mayrhofen en Ischgl altijd afgesloten met optredens van wereldsterren. In Ischgl zijn dat The Killers. In Mayrhofen treden onder meer Fatboy Slim & The Prodigy op.

Seizoenafsluiting Ischgl

Ischgl, in het skigebied Silvretta Arena dat gedeeld wordt met Samnaun in Zwitserland, heeft inmiddels een geduchte reputatie opgebouwd als het gaat om spectaculaire openingen en afsluitingen van het skiseizoen. Grote artiesten als Elton John en Rihanna gaven hier in de afgelopen jaren een openluchtconcert in de bergen. Het is nog niet bekend wie het slotconcert 2016 in Ischgl verzorgt.

Afsluiting skiseizoen Mayrhofen

Ook in andere skidorpen in Oostenrijk wordt het wintersportseizoen in april feestelijk afgesloten. In Mayrhofen komen doorgaans in de slotweek in april tal van bekende artiesten naar het skidorp in Tirol, maar voor het slotfeest van 2016 zijn nog geen namen bekend.

Afsluiting skiseizoen in Sölden

Ook Sölden pakt uit bij de afsluiting van het skiseizoen. Dankzij de gletscher en de hoge ligging wordt het skiseizoen hier pas begin mei afgesloten. Dat gebeurt tijdens het Maxxx Mountain Gletscherfestival en natuurlijk zijn ook hier fantastische shows en optredens gepland.

Tip: wil je ook een van de slotfeesten in de skigebieden bijwonen? Ga een weekend of midweek met het vliegtuig naar de wintersport. Vliegtickets naar de skigebieden zijn buiten het hoogseizoen heel betaalbaar.

Meer informatie over de afsluiting van het skiseizoen in Tirol is te vinden op de onderstaande websites.

Links:
www.ischgl.com
www.mayrhofen.at
www.soelden.com

Meer wintersportnieuws uit Oostenrijkse skigebieden

Deel dit met je vrienden!

Tags:

Deel jouw tips en ervaringen met andere wintersporters!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.