Skichalets.nl wint Zoover Award voor beste aanbieder van wintersportvakanties

Skichalets.nl wint Zoover Award
Skichalets.nl heeft de Zoover Award 2011 gewonnen voor beste wintersportvakantieaanbieder. Ook in 2014 heeft Skichalets een Zoover-Award gewonnen. In 2015 eindigde de touroperator in de top drie in de rubriek populairste wintersportaanbieders.

Bij Skichalets.nl kunnen wintersporters catered chalets reserveren in onder meer Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Met een catered chalet heeft  u de luxe van een eigen chalet, maar worden uw ontbijt en diner door een chalet-kok voor u verzorgd. De kok doet ook de boodschappen en ruimt soms ook het chalet op.

Een Zoover Award wordt gezien als een belangrijke publieksprijs in de reisbranche op basis van onafhankelijke beoordelingen. Directeur Werner van Velde  is dan ook in zijn nopjes met de prijs. “We zijn de laatste jaren flink bezig geweest met het optimaliseren van service en kwaliteit van onze chaletstaf en onze accommodaties en altijd op zoek naar de beste en leukste wintersportplaatsen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland” legt Van Velde (links op de foto) uit.

Catered chalets

Skichalets.nl bestaat sinds 1993 en is een van de grootste aanbieders van catered skichalets van Nederland. De formule, waarbij je je wintersportvakantie doorbrengt in een knus ‘eigen’ skichalet, maar wel van alle luxe geniet zoals je dat in een hotel hebt,  is lang onbekend geweest in Nederland. “Gelukkig komt daar de laatste jaren steeds meer verandering in” aldus Van Velde.

Skichalets is overigens niet de enige aanbieder van wintersport chalets met catering. Catered chalets voor de wintersport zijn ook te boeken bij onder meer Summit Travel en Chalet.nl.

De Zoover Awards werden uitgereikt in 22 categorieën. In totaal werden meer dan 100.000 stemmen uitgebracht.

Deel dit met je vrienden!

Deel jouw tips en ervaringen met andere wintersporters!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.