Shadow

Start skiseizoen Tiroler Zugspitz Arena met knallend feest

Met verse sneeuw op de pisten kan het skiseizoen 2010 – 2011 op de Tiroler Zugspitz Arena losbarsten. De opening van het skiseizoen wordt gevierd met een knallend feest en de mogelijkheid om skimateriaal te testen.

Start skiseizoen Tiroler Zugspitz Arena © Tiroler Zugspitz Arena
Start skiseizoen Zugspitz Arena © Tiroler Zugspitz Arena

De Zugspitz Arena, met dorpen als Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach en Biberwier, bestaat uit zeven skigebieden in Tirol die samen 147 kilometer pisten bieden. Als u vanuit Duitsland via Garmisch Partenkirchen komt gereden, is het een van de eerste skigebieden in Tirol. Op 27 november gaat de Tiroler Zugspitzbahn naar de op 2962 meter hoogte gelegen gletscher weer open. Twee weken later, in het weekend van vrijdag 10 tot en met zondag 12 december, gaat ook de rest van het skigebied open.

Start skiseizoen Tiroler Zugspitz Arena: Muziek en ski’s testen

De start van het skiseizoen is aanleiding om voor een groot feest met veel muziek en entertainment. Ook is het tijdens het openingsweekend mogelijk om skimateriaal te testen onder begeleiding van de skileraren van Lermoos.

Start skiseizoen Zugspitz Arena gletscher

Maar wie niet zo lang kan wachten, kan dus als vanaf 27 november terecht op de gletsjer van de Zugspitz Arena. Dankzij de hoge ligging is dit deel van de Zugspitz Arena een sneeuwzeker skigebied. Meer informatie is te vinden op het Nederlandstalige deel van Zugspitzarena.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.