Weg met kerst op wintersport in Oostenrijk

salzburgerland_sneeuwballen

Weg met kerst en dan het liefst op wintersport in Oostenrijk? Profiteer van vroegboek voordeel op aanbiedingen. Kerstvakantie in Oostenrijk? Inpakken en wegwezen maar!

Wie weg wil met kerst naar de wintersport in Oostenrijk moet toch al een jaar tevoren boeken? Nou, dat valt wel mee. Heel veel reisorganisaties hebben nu wel vroegboekkortingen voor wintersport in Oostenrijk met kerst. Zowel in de eerste week van de kerstvakantie als in de tweede week van de kerstvakantie valt nog veel vroegboekvoordeel te scoren. De eerste week is doorgaans goedkoper dan de tweede week van de kerstvakantie waarin oud en nieuw valt. Kerst 2019 valt op woensdag en donderdag, terwijl nieuwjaarsdag 2020 op woensdag valt. U hoeft dus niet meer met kerst of oud en nieuw in de auto te zitten, tenzij u een midweek wintersport met kerst geboekt hebt.

Met kerst weg in een chalet

Wilt u met kerst weg naar een chalet met het ‘Last Christmas-gevoel’? Kijk dan voor aanbiedingen bij chalet-aanbieders als Chalet (met chalets aan de piste, met open haard of eigen sauna), Oostenrijk-specialist ChaletsplusInterhome vakantiehuizen en Belvilla vakantiehuizen of kies voor een comfortabel appartement in een vakantiepark van Landal Skilife. Kijk voor voordelige hotels met kerst bij Wintertrex en TUI. Geen zin om met kerst te koken? Kies dan voor een catered chalet van Skichalets. Laat de chalet-kok lekker voor u koken!

Weg met kerst met de kinderen

Kinderen zijn dol op wintersport, zeker als u met kerst een hotel of chalet boekt dat helemaal op kinderen is ingericht. Tip: kijk bij PharosReizen/ANWB voor speciale wintersport met kerst & kinderen-aanbiedingen. Zij hebben aanbiedingen waarbij zelfs in de vakantieperiodes kinderen tot twaalf jaar gratis mee mogen.

Weg met kerst: vliegen naar de wintersport

Geen zin om met kerst op weg naar de wintersport in de file te staan? Met de trein heb je geen last van files. Pak de ICE of de nachttrein naar Oostenrijk. Of ga vliegen naar de wintersport via Innsbruck en Salzburg. Met een aansluitende transfer staat u zo vanaf het vliegveld op de piste! Vergelijk prijzen van vliegtickets naar Innsbruck en Salzburg.

Goedkoop weg met kerst naar de sneeuw

Wilt u echt goedkoop met kerst naar de sneeuw? Kijk dan bij aanbieders van goedkope wintersport last minutes als Bizztravel. Voor alle aanbiedingen voor wintersport met kerst geldt: wees er snel bij, want ze zijn zo weg.

Deel dit met je vrienden!

Deel jouw tips en ervaringen met andere wintersporters!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.