Shadow

Pendelbus naar Oostenrijk: op wintersport met de buspendel

U zoekt vervoer naar de wintersport? Overweeg dan een pendelbus. Een buspendel Oostenrijk is heel voordelig te boeken!

Er zijn veel manieren om naar de wintersport in Oostenrijk te reizen: met de auto, de trein, het vliegtuig en de pendelbus.

Voordelen buspendel Oostenrijk

Reizen met een pendelbus naar de wintersport in Oostenrijk heeft een aantal voordelen. U kunt ontspannen met de bus naar de wintersport reizen, u hoeft niet zelf op het verkeer te letten en u heeft geen gedoe met winterbanden en sneeuwkettingen. In de pendelbus kunt u lekker slapen zodat u uitgerust op uw wintersport bestemming komt. Ook spaart u de kosten van brandstof, winterbanden, sneeuwkettingen, een autobahnvignet en mogelijk ook tol uit. Bovendien is een pendelbus heel handig en gezellig als u met een groep vrienden naar de wintersport wilt.

Met de pendelbus op wintersport gaan heeft ook nadelen. U kunt niet vertrekken of pauzeren wanneer u wilt en het kost tijd om andere passagiers op te halen of naar hun bestemming te brengen.

Aanbiedingen pendelbus naar Oostenrijk

Wie een pendelbus naar Oostenrijk zoekt, kan bij veel touroperators een buspendel boeken in combinatie met een hotel of appartement, bijvoorbeeld bij Sunweb. Maar u kunt ook een losse pendelbus boeken. Aanbiedingen van lossen buspendels naar Oostenrijk vindt u bij onder meer  De Jong Intra. Oad laat sinds de winter van 2015 – 2016 geen pendelbussen meer naar Oostenrijk rijden. En sinds de zomer van 2021 is Snowtime overgenomen door Travelski. Deze aanbieder laat desgevraagd weten ‘voorlopig’ geen losse buspendels aan te bieden. Ook de busreizen die aan een accommodatie zijn gekoppeld, zijn nog niet boekbaar. Onduidelijk is nog wanneer dat wel weer kan.

Buspendel Oostenrijk bij De Jong Intra

De Jong Intra is een grote touroperator die al vele jaren met de pendelbus naar Oostenrijk rijdt. De Jong Intra heeft scherpe aanbiedingen voor buspendels naar Tirol en het Salzburgerland. Die staan op twee plaatsen op de site. U kunt ze vinden bij pendelbussen van De Jong Intra, maar ook bij de busreizen naar Oostenrijk. En om het nog iets verwarrender te maken: het gaat allebei om buspendels, maar de zoekresultaten op de pagina’s verschillen. Bekijk dus even beide pagina’s.

De Jong Intra laat pendelbussen rijden vanuit tientallen opstapplaatsen in heel Nederland. Bij het boeken van de pendelbus staat steeds aangegeven waar en hoe laat u kunt oppassen. U kunt ook op eigen gelegenheid naar het verzamelpunt van de pendelbussen in Beek rijden.

Buspendel of trein naar de wintersport?

Kijk ook even naar de aanbiedingen van Night Jet en ICE naar Oostenrijk. De Night Jet rijdt dagelijks in de avond en nacht naar wintersportgebieden in Oostenrijk. De ICE is de hogesnelheidstrein die overdag naar Oostenrijk rijdt. Vraag via onderstaande module bij NS International de prijzen op van treintickets naar Oostenrijk. U kunt vertrekken vanaf elk station in Nederland. Heeft u een kortingskaart voor NS? Dan is die ook geldig op het Nederlandse traject van uw treinreis naar de wintersport.

Boek je treintickets naar wintersportbestemmingen in heel Oostenrijk met onderstaande treintickets-tool:

Lees ook: Met het vliegtuig naar de wintersport en de special ‘Vervoer naar de wintersport‘.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Deel dit met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.