Shadow

Spring Blanc 2022: Witte lente in Ischgl, genieten van winter, lente en gastronomie in Trofana Royal

Ischgl, een van de bekendste wintersportplaatsen in Tirol, heeft een nieuw evenement: de Spring Blanc, oftewel de witte lente. Van 2 april tot en met 1 mei 2022 kun je skiën en genieten van culinaire en muzikale hoogtepunten.

Lenteskiën in Ischgl

Het ‘witte gedeelte’ van de Spring Blanc bestaat uit 239 kilometer skipiste die het skigebied Silvretta Arena rijk is. Aangezien 90 procent van de skipistes in Ischgl boven de 2000 meter ligt, kun je hier tot begin mei skiën. Het ‘lente-gedeelte’ van de Spring Blanc bestaat uit aangename temperaturen en een atmosfeer die de lente aankondigt. Voeg daar een combinatie van muzikale en gastronomische elementen aan toe en je hebt de Spring Blanc.

Bijzondere culinaire ervaringen tijdens Spring Blanc

De lente is een van de mooiste jaargetijden om het Gourmet & Relax Resort Trofana Royal 5*  Superior te bezoeken. Er zijn nog volop mogelijkheden voor wintersport, maar tegelijkertijd zijn er ook heel veel muzikale en gastronomische activiteiten. © Gourmet & Relax Resort Trofana Royal Superior
De lente is een van de mooiste jaargetijden om het Gourmet & Relax Resort Trofana Royal 5* Superior te bezoeken. Er zijn nog volop mogelijkheden voor wintersport, maar tegelijkertijd zijn er ook heel veel muzikale en gastronomische activiteiten. © Gourmet & Relax Resort Trofana Royal Superior

Om met die gastronomische activiteiten te beginnen: Het Gourmet & Relax Resort Trofana Royal 5 sterren Superior staat dan helemaal in het teken van Spring Blanc. Gasten die op zoek zijn naar bijzondere ervaringen, vinden in dit alpiene lifestyleresort luxueuze ontspanning en een gastronomische sterrenkeuken.

Dine.around: verfijnde gastronomie op topniveau

Zeebaars in balsamico linzen, een van de vele kunstwerkjes van topkok Martin Sieberer © Gourmet & Relax Resort Trofana Royal Superior
Zeebaars in balsamico linzen, een van de vele kunstwerkjes van topkok Martin Sieberer © Gourmet & Relax Resort Trofana Royal Superior

Tijdens de dine.around van 16 tot 24 april 2022 (in samenwerking met Laurent Perrier) worden fijnproevers op een bijzondere manier verwend door de sterrenrestaurants van Ischgl, zowel in het dal als in de bergen. De gasten van Trofana Royal mogen een verfijnde gastronomie op topniveau verwachten. Topkok Martin Sieberer kookt op het hoogste niveau voor de fijnproevers: de beide restaurants van Trofana Royal hebben maar liefst 7 koksmutsen van Gault & Millau in de wacht gesleept. De Paznaunerstube is met 4 koksmutsen bekroond, de Heimatbühne met 3 koksmutsen.

In het compleet vernieuwde Trofana Alm, vlak naast het hotel, ging met het nieuwe KOYA een wereld van Japans-internationale delicatessen open. Sterrenchef Klaus Brunmayr is het creatieve brein achter KOYA. De hoteliersfamilie Von der Thannen reserveert een gedeelte van haar populaire restaurant voor een allerfijnste Japanse cuisine & brasserie.

Meer culinaire evenementen tijdens Spring Blanc

Maar de dine.around is niet het enige culinaire evenement. Andere gastronomische evenementen in april 2022 zijn de sun.downer op 8 en 22 april, grenzenlos.kulinarisch (“grenzeloos culinair”) op 16 april en berg.frühstück (“bergontbijt”) op 24 april.

Simply Red op Top of the Mounten Spring Concert

Met culinaire evenementen en openluchtconcerten in de bergen is Spring Blanc wellicht de mooiste periode van de winter. Op 2 april 2022 maakt Simply Red zijn Ischgl-debuut. Deze band opent het voorjaar met het eerste Top of the Mountain Spring Concert. Op 17 april is het Top of the Mountain Easter Concert met Max Mutzke. En het Top of the Mountain Closing Concert staat gepland voor 30 april 2022. Dit concert wordt verzorgd door de Amerikaanse rockband Kings of Leon.

Andere hoogtepunten: 10 april 2022 Lentesneeuwfeest op Alp Trida, 17 april 2022 Top of the Mountain Easter Concert op de Idalp, 30 april 2022 Top of the Mountain Closing Concert op de Idalp.

Combineer Spring Blanc met een alpiene luxevakantie

Het Gourmet & Relax Resort Trofana Royal*Superior combineert Spring Blanc met een alpiene luxevakantie. Het Trofana geldt als een van de beste hotels van Europa. Dit elegante resort ligt vlak aan de pistes van de Silvretta Arena.

Spring Blanc in Ischg: wintersport, muziek en gastronomie © Gourmet & Relax Resort Trofana Royal Superior
Spring Blanc in Ischg: wintersport, muziek en gastronomie © Gourmet & Relax Resort Trofana Royal Superior

De uitstekende Royal SPA verwent de wellnessgasten met hideaways waar ze privé kunnen relaxen. Wie een winterbeleving op het hoogste niveau zoekt, profiteert van het streven naar perfectie en van de rijke ervaring van de gastherenfamilie Von der Thannen. De royale opzet van het hotel zorgt voor veel privacy. In kamers en suites met buitengewone afmetingen betreden de gasten een interieur op maat, met mooie natuurlijke materialen en royale accenten. Ook genieten van de Spring Blanc in het Gourmet & Relax Resort Trofana Royal 5* Superior? Bekijk dan de speciale arrangementen.

Ischgl stond jarenlang bekend als mondain skidorp en als feestbestemming. Maar nog voordat het coronavirus er uitbrak, kondigde Ischgl al aan af te willen van het imago als feestbestemming. Bekijk het overzicht van activiteiten tijdens de Spring Blanc.

Mis nooit meer een bericht. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram. Reageren kan onderaan dit artikel.

Privacy *

Deel dit met je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.